חלבון מי גבינה מבודד נחשב לבעל זמינות ביולוגית גבוהה ובזכות היותו מבודד נחשב לקל יותר לעיכול.
אבקת חלבון מי גבינה מבודד מכילה ריכוז מאוד נמוך של שומן ופחמימה ובעלת ריכוז גבוהה ביותר של חלבון.
מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה.
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
תכולה: 2.27 ק"ג
כשר חלבי- חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין
סימון תזונתי |
100 גרם |
33 גרם אבקה (מנת הגשה) |
אנרגיה (קלוריות) |
383-385 |
126-127 |
חלבונים (גרם) |
84.4-88.1 |
27.9-29.1 |
פחמימות (גרם) |
2-5 |
0.7-1.7 |
סך שומנים (גרם) |
2.5-3 |
0.8-1 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) |
1-1.4 |
0.3-0.4 |
חומצות שומן טראנס (גרם) |
0.5> |
0.5> |
כולסטרול (מ"ג) |
10 |
3 |
נתרן (מ"ג) |
212-223 |
70-74 |