דף הבית >> מתכונים >> חטיפי חלבון עם ש"ש, מאת: יובל זיינר
מרכיבים: שיבולת שועל 2 כוסות (160 גרם)
אבקת חלבון 4 סקופים (120 גרם)
5 כפות. חמאת בוטנים (80 גרם)
1/2 כוס חלב שקדים או כוס חלב או מים
אופן ההכנה: 1)לוקחים קערה גדולה
2)שופכים את השיבולת שועל (160 גרם)
3)שופכים את האבקת חלבון (מומלץ שוקולד ) אבל אפשר כל טעם (120 גרם)
4)שופכים את ה5 כפות של החמאת בוטנים
5)ועכשיו האחרון את החלב או המים או החלב שקדים.
מערבבים הכל עם היד עד שיוצאת בלילה אחת
לוקחים תבנית מרובעת בינונית ומשמנים אותה עם קצת ספריי. (לא גדולה , ושתהיה עמוקה)
לוקחים את כל הבלילה ומדביקים אותה בתוך התבנית כלומר למעוך (לא יותר מדי שלא יהיה דק מדי..)
להכניס למקרר בין שעה ל40 דקות .
אחרי שהוצאת מהמקרר לחתוך לרצועת שיצא 8 חתיכות .
יוצא 8 מנות.
הסכום למנה:
200 קלוריות
חלבון 17 גרם
שומן 7 גרם
פחמימות 18 גרם