מכינים את מלית הגבינה:
תבנית 26
מחממים התנור ל 240 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים .
בקערה גדולה טורפים את שני סוגי הגבינה עם חלמונים,תמצית וניל ו2/3 כוס סטיויה, מוסיפים את החלבון וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים ומוסיפים את החלב.
במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף רך. מוסיפים את יתרת הסטיויה (1/2 כוס) בהדרגה ומקציפים לקבלת מבריק ויציב אך לא נוקשה.
טורפים שליש מהקצף לתערובת הגבינה ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף.
מכניסים את העוגה ל10\15 דק, עם שהשכבה העליונה משחימה.
מוציאים את העוגה, מנמיכים את התנור ל 160 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה.